Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Vízjogi létesítési engedélyt kapott a Bakonyi Erőmű Zrt. vízkezelő rendszere

2012.04.02.A Bakonyi Erőmű Zrt. megkapta vízjogi létesítési engedélyét az 1961/2 hrsz.-ú ingatlanjára tervezett vízkezelő rendszerére.

A Bakonyi Erőmű Zrt. 2011 tavaszán döntött a jelenlegi vízkezelő rendszerének átalakításáról. Az új rendszerben a keletkező technológiai hulladékvizek hatékonyabb kezelésén túl lehetőség lesz a már felhagyott I. és II. számú zagykazettái felszínén található vizek kezelését követő befogadóba történő leeresztésére is. A vízkezelő rendszer megtervezésével, a hatóságoknál való eljárással, valamint az engedélyeztetés lebonyolításával az Green Ecomarket Kft.-t és az Enviroinvest Zrt.-t bízta meg.

A Közép-dunántúli Környezetvédelem, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2012 márciusában a vízjogi létesítési engedélyes tervek alapján kiadta a vízjogi létesítési engedélyét a Bakonyi Erőmű Zrt. Ajka 1961/2 hrsz.-ú gyártelepén létesítendő vízkezelő rendszer vonatkozásában.

Az Enviroinvest Zrt. vállalja vízjogi létesítési és üzemeltetési engedélykérelmi dokumentációk elkészítését, referenciánkat megtekintheti.


« vissza a környezetvédelmi hírekre