Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Környezetvédelmi rajzpályázat

2012.05.07.Az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A pályázat témája: „Te mit tudsz tenni a környezetért?”

A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatják meg, mi tudnak tenni környezetük védelme érdekében.

A pályázat olyan alkotni vágyó és kreatív gyerekeknek ad teret, akik készek rá, hogy megmutathassák, ők mit tudnának tenni a környezetük megóvásáért.

 

A pályázat beadási határideje: 2012. június 06.

 

A beadott rajzok közül a legjobbaknak ítélteket a Facebook oldalukra is feltöltjük, ahol az oldal látogatói lájkolva választhatják ki a közönségdíjas alkotást. A Facebook oldalunkon további meglepetések is várnak.

 

A rajzok beadási, beküldési helye: 7632 Pécs, Kertváros u. 2.

 

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázaton pécsi, 6-10 éves, alsó tagozatos általános tanulók indulhatnak. Egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet. A környezetvédelmi rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 vagy A3 méretűnek kell lenniük.

A pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát vagy email címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét. 

 

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat plakátját letölthetitek oldalunkról.

 

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat ismertetője a http://tanacsadas.enviroinvest.hu/rajzpalyazat2012.html oldalon elolvasható.

« vissza a környezetvédelmi hírekre