Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Bakonyi Bioenergia Kft. tüzelőberendezéseinek egységes környezethasználati engedélyének sikeres felülvizsgálata

2013.01.02.A Bakonyi Bioenergia Kft. tüzelőberendezéseire vonatkozóan kiadott egységes környezethasználati engedély felülvizsgálata sikeres volt és a Kft. megkapta az új egységes környezethasználati engedélyét. Az Enviroinvest Zrt. Ökono 2000 Kft. készítette el a felülvizsgálati dokumentációt.

A Bakonyi Bioenergia Kft. 8400 Ajka-Gyártelep 1961/2 hrsz. alatti telephelyén üzemeltetett 50 MWth-ot meghaladó bemenő hőteljesítményű tüzelőberendezéseket, amelyek rendelkeztek az üzemeltetését szabályozó egységes környezethasználati engedéllyel. Az egységes környezethasználati engedélyeket öt évente felül kell vizsgálni. A Bakonyi Bioenergia Kft. egységes környezethasználati engedélyének felülvizsgálatát az Ökono 2000 Kft. és az Enviroinvest Zrt. készítette el, amelyet a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 107506/2012. iktatószámú határozatában elfogadott és megadta az új egységes környezethasználati engedélyt. A felülvizsgálati eljárás után, az új egységes környezethasználati engedély már 2019. március 31-ig érvényes.

A felülvizsgálat készítői a dokumentáció elkészítésén túl részt vettek a hatósági ellenőrzésen, a hatósági egyeztetéseken és a közmeghallgatáson is.

Az Enviroinvest Zrt. által készített felülvizsgálatokról a referencia listát honlapunkon megtalálja.

« vissza a környezetvédelmi hírekre