Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Avar Ajka Kft. hulladéklerakójának egységes környezethasználati engedélyének sikeres felülvizsgálata

2013.01.09.Az „AVAR AJKA” Városgazdálkodási Kft. hulladéklerakójára vonatkozóan kiadott egységes környezethasználati engedély felülvizsgálata sikeres volt és a Kft. megkapta az új egységes környezethasználati engedélyét. A felülvizsgálati dokumentációt az Enviroinvest Zrt. készítette el.

Az „AVAR AJKA” Városgazdálkodási Kft. Ajka 039 hrsz. alatti ingatlanon nem veszélyeshulladék-lerakót üzemeltet, amely rendelkezik az üzemeltetését szabályozó egységes környezethasználati engedéllyel. Az egységes környezethasználati engedélyeket öt évente felül kell vizsgálni.

Az "AVAR AJKA” Kft. nem veszélyeshulladék-lerakó egységes környezethasználati engedélyének felülvizsgálatát az Enviroinvest Zrt. készítette el, amely cég a dokumentáció elkészítésén túl részt vett a hatósági ellenőrzésen, a hatósági egyeztetéseken és a közmeghallgatáson is.

A "AVAR AJKA” Kft. fellebbezését követően az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 40198/2012. iktatószámú határozatának meghatározott pontjait megváltoztatta, egyebekben helybenhagyta, így az új egységes környezethasználati engedély jogerőre emelkedett. A felülvizsgálati eljárás után, az új egységes környezethasználati engedély már 2022. május 31-ig érvényes.

Az Enviroinvest Zrt. által készített felülvizsgálatokról a referencia listát honlapunkon megtalálja.

« vissza a környezetvédelmi hírekre