Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ új egységes környezethasználati engedélyt kapott

2013.01.15.A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központra vonatkozóan egységes környezethasználati engedély felülvizsgálata után a PRHK megkapta az új módosított egységes környezethasználati engedélyét. A felülvizsgálati dokumentációt az Enviroinvest Zrt. készítette el.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által üzemeltetett Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ rendelkezik az üzemeltetését szabályozó egységes környezethasználati engedéllyel, amelyet a jogszabályok alapján öt évente felül kell vizsgálni. A PRHK egységes környezethasználati engedélyére kiírt pályázatot az Enviroinvest Zrt. nyerte meg és készítette el a hulladéklerakó és kezelő központ egységes környezethasználati engedélyének felülvizsgálatát.

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 4618-46/2012. iktatószámú határozatában a teljes körű környezetvédelmi felülvizsgálati dokumentáció alapján módosította a korábbi engedélyt és a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt egységes környezethasználati engedélyt adott ki, amely 2017. december 31-ig érvényes.

A PRHK a távlati koncepció szerint 5 ütemben fog kiépülni, biztosítva ezzel Budapest és térségének egyes hulladékgazdálkodási feladatainak ellátását. A hulladéklerakó kapacitása 250000 m3/év.

Az Enviroinvest Zrt. által készített felülvizsgálatokról a referencia listát honlapunkon megtalálja.

 

 

 

 

 

 

 

« vissza a környezetvédelmi hírekre