Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Sikeres környezeti vizsgálat lefolytatása

2013.04.12.Csákvár nagyközség településrendezési tervének és helyi építési szabályzatának módosításához szükséges környezeti vizsgálatot sikeresen lefolytatta az Enviroinvest Zrt.

Csákvár Nagyközség Önkormányzata 2011-ben elhatározta a településrendezési terveinek és helyi építési szabályzatának módosítását, a külterület szabályozási tervének elkészítését.
A módosításhoz szükséges környezeti értékelés lefolytatásának elvégzéséhez kapott bizalmat az Enviroinvest Zrt. a képviselő-testülettől.

Előzetes véleményezés során több hatóság is szükségesnek tartotta az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Kormány rendelet szerinti környezeti vizsgálat lefolytatását. A környezeti vizsgálatnak a településrendezési terv és helyi építési szabályzat módosításával összhangban kellett elkészíteni. Amely tartalmi követelményeit a Kormány rendelet 4. számú melléklete határozza meg. Az elkészített környezeti vizsgálatot az ilyenkor szokásos többszöri egyeztetés után a közreműködő hatóságok elfogadták.

Az eljárás végezetéül 2013. február 26-án a Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete jóváhagyta a végdokumentációkat, ezáltal az Enviroinvest Zrt. is sikerrel teljesítette a környezeti értékelés felfolytatását.

« vissza a környezetvédelmi hírekre