Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Petri Mezőgazdasági Szövetkezet kármentesítési monitoring záródokumentáció

2013.11.21.A Petri Mezőgazdasági Szövetkezet kármentesítési monitoring záródokumentáció készítése sikeresen elkészült az Enviroinvest Zrt. által.

A Petri Mezőgazdasági Szövetkezet 039/5 hrsz. ingatlanán feltárt szénhidrogén eredetű szennyezettség okán a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség 2009-től folytatandó kármentesítési monitoring végzését írta elő.

 

A Petri Mezőgazdasági Szövetkezet a kármentesítési monitoring részeként két figyelőkutat üzemeltetett, melyből félévenként történtek mintavételek és vizsgálatok. A kármentesítési monitoring célja az összes alifás szénhidrogén (TPH) komponens időbeni változása volt.

 

Az Enviroinvest Zrt. által elkészített kármentesítési monitoring záródokumentáció a kármentesítési monitoring eredményességét tükrözi, melyet a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség számára nyújtottunk be 2013 novemberében. A kármentesítési monitoring záródokumentáció elfogadásáról és a kármentesítés lezárásáról a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség 2014. februárjában adta ki a határozatát.

 

Az Enviroinvest Zrt. által készített kármentesítési monitoring rendszerek üzemeltetéséről a referencia listát honlapunkon megtalálja.

« vissza a környezetvédelmi hírekre