Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Pályázati folyamat végigkísérése, megvalósíthatósági tanulmány készítése

Az Enviroinvest Zrt. vállalja az ÚSZT (Új Széchenyi Terv) (korábban KEOP) kiírásainak megfelelő, környezetvédelmi témájú pályázati dokumentációk elkészítését, a pályázati folyamat végigkísérését 2018-ban is.

A pályázat során megbízói igény esetén a „bölcsőtől a sírig” elvet érvényesítjük, azaz részt veszünk a megvalósítandó ötlet kidolgozásában, a pályázati dokumentáció(k) elkészítésében, a szükséges környezetvédelmi engedélyek megszerzésében, valamint a kivitelezésben, utómonitoringban is.

 

Az egyes pályázatok sikerre vitelében tehát vállaljuk:

  • a lehetőségek felmérését, a pályázati ötlet kidolgozását, a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztását,
  • megvalósíthatósági tanulmányok készítését:
    • előzetes megvalósíthatósági tanulmány (EMT) készítését,
    • részletes megvalósíthatósági tanulmány  (RMT) készítését,
  • költség-haszon elemzés (CBA) készítését,
  • kiviteli tervek készítését,
  • a kapcsolódó engedélyek megszerzését (környezetvédelmi , vízjogi-, építési engedélyek), a szükséges engedélyezési dokumentumok elkészítését, valamint a hatóságokkal való egyeztetések lefolytatását.

 

A pályázati támogatás sikeres megszerzését követően – amennyiben a konstrukció lehetővé teszi – segédkezünk a közbeszerzési kiírások elkészítésében , vagy szerepet vállalunk a kivitelezésben, annak menedzselésében.

 

Az Új Széchenyi Terv keretében 2018-ban is fontos hangsúlyt kap pályázat kidolgozottsága és a megvalósíthatósági tanulmány és a költség-haszon elemzés megfelelő elkészítése.

 

 

Vissza a Tevékenységekhez